HELT FRI RADIO

GO FM - KANAL X (AI)

(2024-05-03) Detta är Sveriges första och enda helt fria radiokanal, utan avgifter eller behov av avtal med andra organisationer för att spela upp i lokaler eller andra verksamheter. Det är bara att köra på. GO GO GO

Tanken med GO FM - Kanal X är först och främst en talkradio med NEWS, väder, trafikinfo, intervjuer och reportage som vi gör men utökas med andra ljud och musikinslag för Göteborg. Tidigare så har vi själva producerat musiken, men nu så testar vi olika typer av AI musik vad som kan passa in. Vi hoppas bli klara under sommaren då vi även beräknar dra igång vår Kanal 1 som först och främst består i musik, NEWS, väder, intervjuer, reportage och trafikinformation

Nu startar vi HELT FRI RADIO där du inte behöver några avtal eller avgifter för att spela upp vår radiokanal GO FM Kanal X (AI). Du behöver inte ens berätta för oss att du spelar upp det i din verksamhet, affär, lokal eller på ett större evenemang, men vi skulle bli glada om du gör det ändå, om det skulle bli några ändringar så kan vi berätta för dig i god tid..

I och med att vi äger eller har eget avtal på allt som spelas upp på denna kanal så behöver ni inte ha avtal med någon och inte heller betala några avgifter för att spela upp vårat innehåll i er verksamhet. GO FM - Kanal X (AI) går dygnet runt och kommer att innehålla reportage, intervjuer, NEWS både riks och lokalt samt från EU parlamentet och många mini-PODar. Dessutom så är all music AI genererad där vi äger alla ljudfiler.

Klicka bara på denna text så öppnas en pop-up ruta med vår helt fria radiokanal.
Glöm inte att koppla ihop med högtalarna och dra upp ljudet ;)


(kommer det ingen pop-up ruta så klicka här som vanligt, länken här https://gofm.se/friradio/play/index.php)


Har du tips på innehåll så tveka inte att höra av dig.
Vi arbetar med att ta fram flera radiokanaler lite längre fram.
Kontakta oss om du vill på telefon 031-145145 eller mail hello@gofm.se


För er som redan har avtal med tex STIM så kommer vi att under sommaren starta vår GO FM - Kanal 1 med bland annat GO MORRON GÖTEBORG samt flera olika programpunkter och även reportage, intervjuer blandat med musiken från 60 år tillbaka.
Vi hörs och ha det gött i sommar önskar GO FM CREW2016 - 2024 © gofm.se --- hello@gofm.se ---