GO FM Göteborg 103,1 MHz
Annonsera

ANNONSERA / SPONSRING

GO FM Göteborg - Spider i "gamla" Studio X

Nu startar vi om GO FM
RE:START 2022GO FM Göteborg delar frekvensen på 103,1 MHz med andra radioproducenter men har förhoppningar om egen frekvens. Kanal X är vår utvecklingskanal och sänder dygnet runt på internet. Inom kort så kommer även vår ordinarie Kanal 1 dygnet runt online.


GO FM Göteborg har som mål att ha nyheter, väder, trafik och lokala produktioner men ändå vara underhållande för StorGöteborg.
Vi kallar det för Infotainment, komersiell public service.


Annonsering (Endast för våra sponsorer)

GO FM har 3 stycken annonseringsblock per timme.

Kontakta oss så berättar vi mer.0763-979631 eller info@gofm.se


Det är enkelt att annonsera på GO FM Göteborg

Telefon: 0763-979631 eller via vår kontakt sida

 

Vi förbehåller oss rätten att neka annonser beroende på innehåll eller kvalitet.

 

Det är enkelt att annonsera på GO FM Göteborg

Telefon: 031-145 145 eller via vår kontakt sida

 

VÅR HISTORIA


Det var en gång en .... Ja så börjar många historier.

GO FM har knappt någon historia då vi precis har startat upp arbetet med att sända radio, men det finns lång erfarehet bakom.

Anders Nilsson började redan på tidigt 80-tal att producera radioprogram och att vara ljudtekniker. Han startade i slutet på 90-talet en av de första radioproduktionsbolaget i Sverige och producerade radio åt andra radiostationer runt om i Sverige via CD-skivor och direkt på internet. Början på 2000-talet så utvecklades trafikinformation via mobilen och under 2010-talet startades webradiosändningar på trafikradion.se med just trafikinformation som huvudämne. Nu tar vi steget vidare och startar GO FM och utvecklar radion som är lokal och närproducerad. Vi tar med oss erfarenheten från alla våra tidigare produktioner och gör något som är underhållande, intressant och informativt för lyssnaren.